Djävulsdoften

Bara för att jag har världens bästa jobb! Mons Kallentoft hade releasefest ikväll!

Jag älskar att både prata och lyssna på skrivande. Så otroligt bra upplägg det var ikväll. Först så lyssnade vi på Mons och hans förläggare (jag är dålig på namn, förlåt!). De pratade både om boken som släpps imorgon och Mons författarskap.

Det blev ju självklart ett gäng signerade böcker! Mitt exemplar kommer hamna direkt på nattduksbordet. Även om deckare inte riktigt är min grej, så är jag riktigt nyfiken på att få läsa vår stora Linköpingsförfattare!

Ett stort tack för en riktigt trevlig kväll!

dsc_0016


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s