Hatad och älskad

dsc_0004

Jag tänker inte betygsätta denna bok, för det är så svårt att sätta betyg på någons liv. Jag började läsa bloggen när Alexandra började göra en förändring. Innan så var inte hennes blogg någonting för mig.
Så en hel del utav boken var nyheter för mig, och jag måste säga att hon är modig som berättar om allting igen. Det som hon skriver om har ju varit på tapeten ett tag, men att ta upp det i nytt ljus för att gå vidare tycker jag är riktigt modigt gjort. Jag som inte riktigt hängde med skulle gärna vilja ha haft lite bilder att se på.

Jag lärde känna Alexandra på ett nytt sätt genom den här boken. Jag fick en ny bild utav henne och jag tycker att alla som ser ner på henne borde läsa boken. För att man förstår verkligen att det är en person med känslor bakom bloggen. Jag tror att många missar det.

Jag hoppas att Alexandra hittar en ny trygghet i sig själv och vågar starta ett nytt kapitel i sitt liv. Hon är på väg och jag kommer att följa hennes utveckling via bloggen.

Hon skriver om sina inlägg i boken och för min del spelar det ingen roll om hon behåller dem eller tar bort dem. Så länge som hon gör det för sig själv.

Jag är uppvuxen i en helt annan miljö, så en del saker tänker jag helt annorlunda över. Jag skulle vilja ge henne en kram och säga att det är okej att slänga offer-koftan nu. Den kliar, sticks och har blivit för liten.

Vi skapar alla våra liv utefter de tankar som vi använder. Vi skapar vår egna framtid och det kommer aldrig någon att kunna ta ifrån oss så länge som vi inte låter dem. Kom ihåg: ”Du är aldrig ensam så länge som du har dig själv.”


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s