Wibbly gris är glad

Jag sitter här i min onepiece och en gammal T-shirt med fett hår och är otroligt glad! Jag har fått mer timmar den här veckan. Jag jobbar både onsdag och fredag! Samt att jag har betald semester på torsdag. Och då tänkte jag gymma och skriva. Nu kan jag säga att jag får betalt när jag skriver. För det får jag!

Förutom allt annat som ska hinnas med idag så ska jag försöka hinna med att renskriva minst 10 sidor är tanken. Jag tänkte belöna mig själv när jag har kommit till sidan 50 nämligen.

Vad gör du under denna underbara dag?


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s