Förändringens vindar

Godmorgon underbara tisdag!

Jag hade fullt upp igår. Jag tvättade, städade, vattnade blommor, målade krukor, köpte en ram, och planerade en hel del förändringar.

Jag vill göra om lite här hemma. Jag vill slänga ut den ljusa bokhyllan som trängs bakom mitt skrivbord och sätta en smalare i hörnet istället. Så jag kanske ska önska mig en svartbrun bokhylla som är 40cm i julklapp?

Tanken idag var att jag skulle åka in till stan och sätta mig på ett fik för att renskriva, men jag känner att jag har för mycket att göra här hemma. Så jag ska renskriva, måla krukor och städa runt min arbetsplats. Och plocka ordning tvätten från igår. Det är tur att det går fort.

Jag ska även sätta upp tavlan i köket. En karta som Anton fick i present utav mig. Jag borde också städa ur min pysselbyrå. Det är tur att det finns mer plats i vårt hus för alla saker som vi vill ha, men som inte behöver synas!

dsc_0006


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s