Munken & Kulan : Kebab varje dag

dsc_0299

Nu har vi ätit sallad i 6 dagar. Till lunch och middag. Visserligen olika typer utav sallader, men nu är jag verkligen sugen på annan mat! För utom kebab och hamburgare så är jag faktiskt sugen på soppa. De som känner mig vet att jag sällan äter soppa. Jag tröttnar snabbt, men jag kanske ska prova att göra en på måndag? Vad är din favorit soppa?

Nu så ska jag läsa tills jag somnar!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s