Två gånger är en vana

God morgon underbara fredag!

Idag är en underbar dag. Lönen har kommit in på kontot, jag är ledig och jag ska skriva. Fram tills nu så har jag renskrivit 4605 ord. Hur många ord bör en ungdomsbok vara? Hur många ord bör den inte överstiga?

Jag ska ut med Micky strax, sedan så ska jag cykla in till stan och sätta mig på mitt favoritfik och renskriva boken. Jag känner att jag just nu behöver en plats utan internet och störningar. Jag har inte längre facebook i mobilen. Bara bloggen, instagra, twitter och pokemon. Så jag ska försöka hålla fingrarna i styr. Önska mig lycka till!

wp-1460553653681.jpeg


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s