Torsdagarna i parken

dsc_0296

Jag är så trött! Dagen började tidigt och jag har gjort massor. Jag åkte en halvtimme tidigare till jobbet för att vi skulle få upp skyltar, nytt fokusbord och ändra om i skyltfönstret. Så jag har trotsat min höjdskräck och stått på en ranglig stege på morgonen. Jag var genomsvett när jag var klar så obehagligt var det. Men jag gjorde det och jag överlevde!

Det kom riktigt mycket varor idag, och vi hade mycket kunder så dagen bara sprang förbi.

När jag slutade så mötte Emelie, en tjej som praktiserar hos oss, upp mig för lite shopping på stan. Hon är riktigt rolig och snäll, och hon kan mer om mode än vad jag kan. Underbar shoppingrunda blev det! Och jag hittade min klänning! Tack!Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s