Fel sida av järnvägen

Jag vaknade på fel sida utav sängen idag. Ni som läst flera inlägg på bloggen vet att det har hänt lite med förändrade familjeförhållanden som har gjort mig ledsen. Och inatt så drömde jag en dröm som fick mig att känna mig utanför och sviken.

Dock så är ju livet så att man får det som man behöver när man behöver det. Så jag träffade Hanna, en klasskompis från gymnasiet, under hundpromenaden. Jag grät ju så jag berättade vad som var fel. Det kändes skönt att prata med henne och få ventilera lite. Tack!

Så nu mår jag bättre, även om ingenting egentligen har förändrats. och du kanske tycker att det är ett jävla tjat om skriv2016, men jag ser fram emot detta för att jag gör det för mig. Jag följer min dröm, som har blivit till ett mål. Därför vill jag ha kul, känna mig snygg och njuta utav helgen till fullo. Jag behöver det just nu.

Nu så ska jag åka till jobbet och efter det så blir det meditation! ❤


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s