Hej! Kreativa hem

Vi kom hem igår kväll igen. Och idag skulle kunna varit en väldigt bra dag om Antons rygg hade varit hel. Så att han kunde gå till skolan.

Dagen kan fortfarande bli bättre med andra ord. Jag ska strax förbi jobbet och lämna nycklar samt hämta mitt nya schema. Efter det så ska jag förbi banken, kanske äta en banan där emellan så att jag överlever. Jag ska även köpa en del nödvändigheter och kanske några nya krukor till Hibbarna innan jag kommer hem igen. Och då gör jag nog ett inlägg med lite bilder från helgen.

DSC_0208


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s