Schh! Vi har en plan

Det finns en plan, jag vet bara inte om den. Anton har en plan. Jag ska packa en väska och bara hänga med är tanken.

När jag frågade vad jag skulle packa svarade han ”Några ombyten bara” Ska jag ha med mig datorn? ”Inte nödvändigt” Men bloggen då? ”Ta med den då” Vad ska jag packa för kläder? Ska de vara snygga och varma? ”Packa bara så att du är dig själv” Jag är väl mig själv oavsett vad jag har på mig? ”Okej” Jag packar ner smink ”Du behöver väl inte packa ner smink, det använder du ju inte till vardags” Nej, men om vi ska ta kort så kanske jag vill ha smink? ”Okej”

Jag blir inte klok på detta. Packa lite, utan att veta vad jag ska packa. I detta läge är jag verkligen tjej. Tänk om jag behöver det här? Eller det här? Läser jag ut två böcker på resan? Nja vi är ju bara borta över helgen. Ska jag ta den tjocka eller den tunnare boken?

Jag tror att jag har lyckats någorlunda. Jag lämnar bikinin hemma, det känns lite kort att vara borta över helgen på något varmt ställe. Och han har inte sagt något om att växla pengar, så vi stannar nog i Sverige. Så mina tankar är antingen en helg i Stockholm, Övik eller en kryssning? Fast jag behövde inte ha fina kläder? En stuga mitt i skogen?

Jag sa till Anton om jag glömmer något som jag behöver får han packa ner det. Just nu så sitter jag och funderar på om jag ska lämna boken hemma? Jag hinner knappast skriva rent något, men kanske läsa igenom och lägga till? Eller om han läser igenom början?

Aja, allting löser sig. Kameran ska med, jag ska med, vad mer kan jag behöva?

3 (1)

 


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s