Fattigfällan

God morgon världen!

Solen kämpar sig upp för att jaga bort kylan. Jag har haft möjligheten att använda min nya jacka! Helt underbart. Och det är bara 52 dagar kvar till #skriv2016! Jag är så tacksam för att jag har haft råd med detta!
Resan är bokad, festen är betald, resväskan är inte riktigt packad än.

Livet är faktiskt ganska bra just nu. Jag är på g med min nästa bok, jag har jobb, jag har Anton, Jag har Micky, jag har mina familjer. Jag har börjat på meditationskursen igen, jag har alla böcker som jag vill läsa, vi har kylskåpet fullt med mat, vi har ett fint hem, vi har en härlig balkong, min axel börjar att bli bättre. Det känns som om den här hösten kommer att bli riktigt bra!

DSC_0194


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s