När livet börjar om

God morgon söndag! Är du redan här? Gårdagen smet fort förbi. Det började som sagt med gym, sedan lunch ihop med Nicklas. Jag fick en del nya idéer och förslag till min bok. Så jag har en del som jag ska lägga till. Än så länge så finns det ingenting som jag måste ta bort.

Efter det så åkte vi ut till mamma, Anton klippte gräset och jag lagade mat. Så nu har hon en fin trädgård och mat för resten utav veckan.

Sedan på kvällen så blev det chips och dipp till en film. Jag klarade dock inte att se klart hela för jag var så trött. Och idag så är Micky trött. Det var tydligen jobbigt att skälla ut husse när han klippte gräs.

Och vad ska vi hitta på idag? Jag har ingen aning, men jag ska gå och lägga mig tidigt. Jag börjar nämligen jobbet klockan 7 imorgon.

 


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s