Under det underbara

Idag har jag bara varit. Tagit dagen som den kom, och den var underbar!

Jag började med PT klockan 10.00 sedan blev det ett varv på stan, fixade busskort osv i väntan på Anton. Det är matmarknad i Linköping just nu, så vi åt en riktigt god lunch.
Och jag köpte min jacka! För er som inte läst min blogg innan; Jag och mamma var och shoppade i Norrköping. Och där hittade jag en höstjacka, men jag hade inte pengar över till den just då. När jag kom hem så hittade jag en 20% rabattkupong liggandes hemma ifrån den butiken. Tack!
Så nu när jag fick lön så gick jag ock köpte den jackan. Så nu är den MIN!!!! hehe

När vi kom hem så insåg jag att klockan redan var tre! Vart tog tiden vägen?

Strax innan fyra så kom Jörgen och övningskörde med mig. Vår bil kändes mycket bättre att köra med än körskolan. Jag var inte alls lika nervös fast att det inte finns en extra koppling och broms. Det börjar kännas som om jag kanske har det där körkortet snart!

Bilder med jackan på kommer!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s