Meditationens hemligheter

God morgon på er!

Igår var en riktigt härlig dag! Trots att jag var yr. Jag började med jobb och efter det så gick jag på meditationskurs. För er som nyligen har hittat hit till bloggen, detta är inget nytt. Jag har gått på meditation tidigare, men haft en termins uppehåll.

Det är jätteskönt! Just nu när det händer en del saker som jag inte alls var beredd på, så var detta helt rätt att ta upp igen. Jag kände mig lugn och glad efteråt. Jag hade en skön känsla i bröstet. Jag log hela vägen hem.

Jag tänker inte blogga om vad vi gör i gruppen, men är du nyfiken på meditation så testa. Jag går hos Eva Drufva.

DSC_0092


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s