Mobil blogg 

Äntligen lördag! Godisets dag! Fast jag är inte jätte sugen på godis just nu. Men en pk eller två tar jag gärna. 
Godis suget kanske kommer till kvällen? 

Jag märker hur detta dåliga humör som jag är på just nu drar till sig små dåliga grejer. Anton var ju underbar och bytte lås på min cykel när jag råkade slänga nyckeln, och idag så gick låset sönder. Men det får firman som bytte låset stå för. Det förra låset hade hållt i ungefär tjugo år om inte mer. Då borde det nya hålla längre än några veckor… 

Hoppas att de har öppet när jag har slutat. 

Kan inte du berätta någonting bra som har hänt eller kommer att hända så att mitt humör börjar vända åt rätt håll igen? 


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s