Och kvar stod en stod en röd resväska

Idag är det 64 dagar kvar till skriv 2016 och jag vill hitta min resväska! Jag är så sjukt sugen på att börja packa NU!

Frågan är bara, vad ska jag ha på mig? Speciellt på festen? Överkroppen är redan fixad under dessa tre dagar, men jag skulle behöva nya byxor och skor. Håll tummarna för att jag får jobb även i slutet på denna månad och resten utav hösten.

Jag jobbar idag, ute på Ikano! Det ska bli riktigt kul. Jag slutar tidigt så jag tänkte sitta och renskriva lite ikväll tills Anton kommer hem. Jag ska försöka hinna med mina 109 handskrivna sidor innan nästa fredag. Då jag ska besöka skolan som boken utspelar sig på. Jag tänkte att jag säkert får en del frågor när jag läst igenom det som jag har skrivit.

Nej, nu måste jag äta frukost!

DSC_0107


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s