När musiken tystnar

Det regnar ute, ett stillsamt och lätt regn. Perfekt väder att skriva i. De flesta väder är bra att skriva i, men när jag kommer till slutet på boken så skulle jag vilja att det var tillräckligt varmt att sitta ute. Frågan är bara om det inte är i vinter?

Det gick riktigt bra på körlektionen idag. Det kändes mycket bättre, vi parkerade och backade på olika sätt. Vilket jag tyckte var riktigt kul. Att fickparkera, parkera genom att backa in osv har jag ganska lätt för. Det är att köra fort som jag har lite svårare med just nu. Teorin känns också ganska lätt. Som tur är.

Dags att ta tag i renskrivningen. Nya äventyr, nya möjligheter.

DSC_0065

 


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s