Mitt liv som trött

Jag ser för jävlig ut just nu. Rödsprängda ögon, snorig, spänningshuvudvärk och mensvärk. Allt på en och samma gång.

Men jag har fått lite goda nyheter nu på morgonen, Jörgen har tid och viljan att övningsköra med mig. Så jag kommer att spara in pengar på körkortet.

Allt ont för någonting gott med sig!

I början när jag lärde mig om attraktionslagen så blev jag rädd för att vara arg, ledsen, besviken, ensam och så vidare. Men nu har jag lärt mig att de känslorna måste få ha sitt spelrum för att de positiva känslorna ska kunna komma fram på riktigt. Utan att någonting negativt ligger i bakgrunden och skaver.

Någonting som gör mig glad, och oftast får mig att må bättre är mitt jobb. Delvis för mina kollegor är så underbara och vi tar hand om varandra, delvis för alla glada och snälla kunder. Och delvis för alla nya spännande böcker som jag kan lägga tassarna på.
Har jag mensvärk, huvudvärk, bråkat med någon eller bara har en dålig morgon så brukar det vända på jobbet. Det är jag tacksam över.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s