700 Sundays

God morgon!

Efter en morgonpromenad med Micky så blev det teori plugg. Och nu behöver jag en paus. Så jag tänkte blogga lite och fixa mig innan jag läser de sista sidorna.

Det blev en spontan lunch hemma hos pappa igår. Efter det så kidnappade vi mina småbröder, samt Lottas mobil för en stunds pokemonletande. Supernöjda bröder när de både kom upp i nivå, fick massa pokemon och kunde välja samma lag som storasyster. Jag hann inte riktigt med att blogga också.

Strax så blir det körlektion, sedan så ska jag hämta ut Mickys medicin. Kanske lämna ett par nycklar på jobbet. Och efter det? Ja fortsätta att renskriva boken. Jag ska även ringa till förlagen som jag inte har fått svar ifrån.

Jag hade inte tänkt tanken på att göra så, men Ivana föreslog att jag skulle ringa dem. Kanske är det som när man söker jobb, det är inte bara att lämna in ett CV, man behöver visa intresse också?

Nej, nu måste jag fånga dagen!

 


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s