Hjärta och smärta

Jag har nu suttit och skrivit ett bra tag. Vilket känns i min tumme eftersom jag trycker så hårt när jag skriver. Jag försöker att tänka på det, men när jag kommer in i boken och skriver utav bara farten så är det svårt. Dock så gör den sig påmind så jag måste ta lite pauser ibland.

Jag är just nu uppe i 110 handskrivna sidor och jag känner mig riktigt nöjd. Det blir en del att jobba med när det gäller miljön sen. Eftersom skolan har gjorts om så har jag lagt miljöbeskrivningen åt sidan. Jag ska ju på rundvandring där om två veckor.

Jag gillar karaktärerna i den här boken, även om de är rätt dryga, men det kanske är det som gör dem så bra? Blandningen utav egen vilja och viljan vara normal.

Micky var lite sur på att jag satt och skrev, men nu har han gett upp och sover i soffan.

Jag tänkte att jag skulle renskriva lite innan jag fortsätter på boken. För att påminna mig själv om texten och saker som kan få större mening längre fram, men just nu så ska jag borsta tänderna, gå ut med Micky ock krypa ner i sängen med Arne Dahl.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s