Jag ger dig solen

God morgon!

Det är en ny solig dag  med nya möjligheter! Jag känner mig laddad med ny energi när solen kommer fram. Sommaren håller sig fast när hösten försöker ta plats.
Jag längtar till hösten! Inte bara för de soliga höstdagarna med färgglada träd, utan för skriv2016. Mest för skriv 2016.

Jag har en biljett in (jag har i alla fall betalat för en) och jag har ett hotellrum. Jag ska boka resan när jag fått min lön och sedan är det bara att skriva sig igenom den eviga väntan.

Idag så blir det jobb, och lite skrivande nu på morgonen. Jag insåg igår att mitt liv är härligt. Jag har ett roligt och inspirerande jobb (Akademibokhandeln), jag har ett äventyrligt och lärande jobb (skrivandet), jag är tillsammans med en underbar man som jag älskar massor! Jag har en envis hund. Jag har mina föräldrar som ställer upp i alla lägen. Jag har deras respektive som ställer upp lika mycket. Jag har farfar som jag kan fika med och krama på. Jag har mormor och morfar som jag kan brevväxla med när vi inte hälsar på. Jag har fått Antons fina familj som vi träffar så ofta som vi kan. Jag har Dennis och Rebecka, underbara vänner. Jag har mina idéer som förvandlas till böcker. Vi har vår fina lägenhet. Vi har en bil. Jag har snart ett körkort. Jag har gymmet, promenader och en höst full med äventyr. Jag har bloggen som växer för varje dag. Jag har en bra dator. Jag har mina drömmar och mål.

Vad har du i ditt liv?


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s