Lätta fakta om stenåldern

God morgon på er!

Jag sitter här och njuter utav en vacker morgon. Kall, men vacker. Jag planerar vika Hibbar som jag ska plantera om. Och jag löste just mitt kruk-problem. De har växt ur sina krukor och de som jag har är lite stora. Fast jag behöver ju bara fylla halva med jord. Eller två tredjedelar. Och då slipper jag köpa någon slags mellankruka.

Just nu så står det dock chili i dessa krukor. Dock ska inte alla övervintra. Så det kommer att finnas krukor i höst.

Jag fick ett sms igår, min surf på mobilen är slut. Och jag behöver ladda på kontantkortet om sex dagar. Fast lönen kommer om femton dagar, så jag kommer att vara lite off på mobilen ett tag. Överlevde de på stenåldern så överlever jag väl nu. Tror jag.

Idag så blir det lite plugg, skrivande och eventuellt gym. Och ikväll blir det jobb ute på ikano.

Det känns som om jag har fått ny energi när det gäller boken. Jag är så sugen på att skriva klart den och skicka den till Rebecka!Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s