Pricken

Det blev gymmet nu på förmiddagen, jag stretchade och rullade på foam roller. Gick igenom kroppen grundligt. Jag var så noga att jag inte hann med något gymmande!

Så jag ska till gymmet ikväll också med Dennis. Då ska jag köra lite vikter också.

Mitt förra blogginlägg är en tävling som jag är med i. En skriv2016 tävling, och bilden är handlingen i boken som jag skriver på just nu. Jag hann med att skriva nästan fyra sidor igår. Och jag kände att den bilden passade tävlingen. Dock så fick jag bara skriva 100 ord, så jag kunde inte förklara den.

Just nu så sitter jag och läser körkortsteori. Jag fick reda på att fler och fler väntar med att ta körkort tills de är 30, så jag är inte så sent ute som jag trodde. Jag är helt enkelt tidigt ute. Hahaha!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s