How to Draw Pokemon

Jag hade gärna sovit längre idag, men en fluga tyckte att det var dags att gå upp kl 05.20…

Jag hade också en elak huvudvärk, så jag var inte alls på humör för gym. Det blev en längre promenad istället. Jag lyckades fånga två pokemon och komma upp till nivå 5. Vilket tydligen betyder att jag kan börja träna mina pokemon. Yey!

Dagens i-problem är att min hårinpackning tog slut igår. Och mitt schampo samt balsam är på g att ta slut. Så jag behöver nytt. Frågan är bara vad? Man ska ju bryta av och inte enbart köra med samma schampo. Så jag borde kanske testa något som ger volym? Och någon riktigt återfuktande inpackning. Det märks att det är varmt och torrt ute. Mitt hår kräver mer återfuktning.

Batteriet i kameran tog tyvärr slut så detta inlägg får ingen bild.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s