Faller fritt som i en dröm

Helt ärligt, jag och mina drömmar!

Inatt så drömde jag att jag blev jagad. Jag och en tjej till blev räddade från män som försökte döda oss på en fest. Vi flydde där ifrån i en bil. Jag kände han som körde, men kommer inte ihåg vem det var just nu. Han körde som en galning. Tyngdlagen existerade inte för honom. Han körde upp och ner, i sidled, zick zack emellan bilar, han gjorde volter och jag var mer rädd för att jag satt i bilen än för männen som jagade oss. Han och den andra tjejen satt fram, jag satt själv i baksätet. Vi hade åkt ifrån en kille som inte riktigt hann med när vi flydde från festen.

Till slut så stannade vi under en bro. Det var fruktansvärt varmt, jag fick öppna fönstret liiiite, men inte så mycket att någon skulle kunna komma in.

Jag satt först på den vänstra sidan, men tänkte förflytta mig till mitten istället. Det kändes tryggare där, men när jag skulle flytta mig så hittade de oss igen och jag fick inte på mig bältet. Det var fullt med chips i vägen. Så jag fick hoppa över till den högra sidan. Jag fick på mig bältet och sedan minns jag inte mer utav den drömmen.

DSC_0242

I nästa dröm så var jag och Anton ute i på landet med ett gäng. Anton fick för sig att vi skulle tälta mitt i vintern. ”Ska ni sova ute i den här kylan så går jag hem till pappa och sover där.” sa jag. Pappas hus låg inte alls långt bort.
”Kom nu.” Anton drog med oss in i en trädgård, där jag bodde när jag var liten. ”Man får inte tälta hur som helst i folks trädgårdar!” protesterade jag. Precis då öppnades dörren till huset och två tjejer med en hund kom ut och frågade vilka vi var.

Vi började prata om att jag hade bott i huset, de visade oss runt. De hade två barn och de ville flytta där ifrån på grund utav alla spöken. Jag berättade att jag hade bott där i 15år och att jag saknade huset. De frågade vad vi var villiga att ge i hyra, de ville verkligen där ifrån. De sa att vi fick hyra huset utav dem om vi ville, de skulle flytta till en lägenhet i stan.
Vi bestämde inget då utan gick ut till parkeringen för att åka in till stan istället. På parkeringen så hade de högläsning ur olika barnböcker och folk hade tagit med sig barnböcker som de ville bli av med, antingen byta eller sälja. Jag hittade ingen bok som jag ville ha.

Sedan så kände jag att jag var på väg att vakna. Jag ”såg” att jag låg i sängen och att en man låg bredvid mig. ”Hörru!” ropade han och jag ryckte till. Precis då ringde väckarklockan och jag insåg att jag var själv i lägenheten. Anton var redan på jobbet, Micky var visserligen i vardagsrummet, men han kan inte prata. Men jag hörde mannen tydligt.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s