Konsten att läsa tankar

Jag håller på och läser boken creating money, som handlar om attraktionslagen. Den är på engelska, men det går bättre att läsa den än jag trodde. Jag är bättre på engelska än vad jag förväntade mig!

Det jag gillar med den här boken är att den beskriver HUR du ska kunna ändra dina tankar till din fördel. Inte bara att du ska göra det. Böcker som The Secret kan ge lite ångest på den fronten. Du är här, om du hoppar upp hit så blir allting perfekt. Så tolkade jag The Secret.

Så den här boken ger mer kött på benen. Vilket alltid är  rätt.

DSC_0381

Igår så åkte vi till farfar, vi skulle bada med Otto också, men det var för mycket folk vid badplatsen så vi hittade ingen parkering. Så vi åkte hem och tvättade, vattnade osv. Elvis åkte hem igår också. Och Micky kom hem på morgonen. Nu ligger han och sover på husses yogamatta. Livsnjutarn!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s