Den perfekte mannen

God morgon på er!

Jag trodde att jag skulle kunnat blogga igår kväll, men jag var helt slut! Det var riktigt kul, massor med folk överallt. Det märks att djuren blir lite sega när det är varmt och högsäsong. Jag har aldrig varit där under semestern innan.

Och nej, jag åkte inte Wildfire. Anton och Lisa åkte. Fast jag åkte Safari banan, den som går långsamt uppe i luften över alla djur. Jag hade panik. Jag svettades, hade hög puls och fick känslan av att vi rasade ner mot en säker död. Flera gånger i mitt inre så rasade vagnen vi satt i. Vilket gav mig mer panik för jag ville inte att attraktionslagen skulle säga ”Din vilja är min lag” just exakt då. Ibland är det bra med en fördröjning innan saker och ting manifesteras.

Efter ett tag så gick det bättre, det var fortfarande jobbigt, men när vi kom på lägre höjder så kunde jag titta ut i alla fall. Fast det var ett väldigt fint golv i plåtbubblan det måste jags säga. Tacka gudarna för att det var utav vit plast!

Nej, nu så ska jag klä på mig och gå ut med Elvis. Så att jag kan äta frukost!

13669187_1130526317028246_5439634987351503826_n


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s