Låt mig ta din hand

God morgon!

Snart är det dags att cykla till jobbet, och jag är på kasst humör. Jag och vädret matchar. Jag lyckas inte vända på det, så just nu accepterar jag det bara. Jag är sur och lättretlig. Förmodligen en bieffekt på att de slog sönder vår fönsterruta på bilen.

Jag och Anton startade dagen på gymmet, men jag blev bara sur. Trött och sur på att jag drar till mig fler saker som gör mig mer sur. Logiskt egentligen, men jag skulle behöva någonting som vänder mitt humör.
Havregrynsgröten blev äcklig idag också. Borde kanske stanna hemma, men jobbet behöver mig. Tänk glada tankar var det…

wp-1453646384480.jpeg


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s