Den du borde frukta

God morgon på er! Idag står det jobb på schemat, och gym ikväll. Jag slutar ganska tidigt idag, och börjar sent imorgon så jag får passa på att hinna med lite utav allt som ska göras. Som att fixa naglarna, skriva och läsa.

Jag ska förbi optikern med och fråga vart sjutton mina linser är. Det är alltid enkelt får bli mitt nya mantra.

DSC_0285

Jag åt för övrigt havregrynsgröt till frukost idag. Kalle föreslog att jag skulle äta det, och det var riktigt gott med annans och blåbär! Jag trodde att det skulle vara slemmigt och äckligt, men det var faktiskt gott.

Det tog dock en hel del tid, för jag kokade ägg först. Så var jag ju tvungen att diska grytan innan jag kunde koka gröten. Jag gjorde en halv deciliter, ifall att jag inte skulle tycka om det. Och så åt jag ett ägg. Jag ska ha med ett ägg till jobbet som jag ska äta precis innan vi öppnar. Det börjar bli mycket mat som följer med till jobbet…


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s