Så har jag det nu

Jag kände mig utvilad och pigg när jag vaknade idag. Helt underbart!

Det blir jobb idag med, men jag slutar skapligt. Jag har även bokat in gym med Dennis ikväll. Jag får nog träna mage igen för min rumpmuskel har gjort ont efter allt hoppande förra benpasset. Det är inte alls som förut, utan det är mycket bättre (krockskadan). Jag kände ingenting under passet, det var dagen efter det började göra ont. Så jag tänkte låta benen vila tills nästa vecka.
Imorgon så ska jag köra armar med Kalle, så det kan jag inte alls träna idag.

Det känns som om jag har all tid i världen idag. Fast det finns en del som jag borde göra. Som att vattna balkongen, plocka ur diskmaskinen, äta frukost, skriva tacksamhetsdagbok, klä på mig osv. Men ibland är det så skönt att bara vara för en stund.

DSC_0216

Måste säga att jag är tacksam över att mina hibbar växer! Denna är 67 cm hög! Hur hög kan den bli?


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s