Jag känner mig arg

Jag är inte alls inne på rätt vibbar nu. Jag vaknade besviken på mig själv. Jag vill ha en förändring, men jag hittar ursäkter hela tiden.

Idag är en ny dag, nya möjligheter och jag lärde mig utav gårdagen. Jag ska bara släppa ilskan och besvikelsen mot mig själv så att jag vänder mina vibbar.

Jag skrev ju en hel del igår, även på lunchen. Så nu är det bara 17 sidor kvar till första målet! Yes!

För övrigt så blev jag på bättre humör när jag gav min hund ett kokt ägg och han inte hade en blekaste aning om hur han skulle äta det. Han lyfte upp det och tappade det på golvet så att det studsade som en studsboll. Sedan så tuggade han försiktigt på det med framtänderna och då insåg han att det gick faktiskt att tugga på. Till er som har för lite glädje i ert liv, skaffa ett djur. De gör massor med tokiga saker.

Nu ska jag strax cykla till gymmet så jag hinner med det innan jobbet. Idag blir det Ikano!

DSC_0318


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s