Kärleken till livet

God morgon! Idag så har jag haft en underbar start på dagen! Jag drömde visserligen massor med konstiga grejer, om min gamla skola, min faster som lärare, mina gamla klasskompisar, Anton och en del skådespelare. Det känns nästan som om jag betade av ett helt liv under en natt.
Micky väckte mig för tidigt också, eller ja, hans mage. Den började kurra något fruktansvärt vid 05.30. Sedan kom Anton hem strax efter 06. Han jag somnade om flera gånger, men sedan så gick Anton och handlade frukost. Så nu sitter jag här, mätt och nyduschad. Anton sover efter en natts jobb och himmelen är grå. Fast jag är glad ändå!

DSC_0231


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s