Du är som du är

Ibland så går allt som ett rinnande vatten. Jag satte mig en stund med blocket och lyckades få ner några rader, så nu är det 19 sidor kvar att skriva tills första målet är nått. En femtedel. Jag har alltså skrivit 89 handskrivna sidor sammanlagt på den nya boken. Det är en härlig känsla!

Bok 1 i den här serien har jag en bra planering på, bok 2 har det börjat dyka upp saker som vill vara med, bok 3 har jag bara ett hum över, bok 4 känns väldigt långt bort. Så just nu är det fyra böcker i planeringen, jag hoppas dock att jag får idéer för fler.

Jag vet att jag vill skriva slutet på denna bok vid min favoritkyrka. Det låter extremt konstigt att skriva på en kyrkogård, men när ni läser slutet så kommer ni att förstå. Än så länge så är det dock långt kvar till slutet utav boken.

DSC_0190


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s