Mörkeltal

Ja, jag vet, jag har varit dålig på att blogga. Igår så hade jag en vilodag och idag så har jag gjort massor. Jag var på Ikano och lärde mig inleverans, handlade och letade böcker.
Jag kom ju på att jag inte har läst någon utav de författare som är på konferensen. Så jag gick en sväng på second hand butiker, men jag lyckades bara hitta en utav dem. Arne Dahl – Mörkertal. Åttonde delen i hans serie med A-gruppen.
Vi hade inte ettan inne på jobbet nämligen. Inte på Ikano i alla fall.

Efter det så har jag vattnat Hibbar, lagat middag, gjort hemmagjord ketchup, målat blompinnar och vattnat balkongen. Och nu så blir det en promenad med Micky och sedan läsa tills jag somnar. Imorgon så är det dags för jobb!

DSC_0230


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s