Inte nyttig någonstans!

Den senaste tiden har varit extremt onyttigt. Jag gav liksom upp. Tanken är att jag ska ta tag i ”livet” nästa vecka. Jag börjar nästa måndag så att säga.

Just nu så skriver jag en matdagbok som min Pt Kalle ska läsa sen. Jag undrar om han får en chock. Idag har det blivit både tårta och energidryck. Jag tycker fortfarande synd om mig själv för mitt huvud gör ont och jag har mensvärk. Därför tänker jag inte börja vara nyttig den här veckan. Mensvärk = choklad så är det bara!

Nej nu ska jag strax fortsätta jobba.

image


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s