Det slutna ögat

Det är en sån där dag då jag vill ligga nerbäddad och dricka mängder med coca-cola. Jag fick ont i huvudet igår eftermiddag på jobbet, och det sitter fortfarande i. Det ser visserligen ut som om det kommer att spöregna och åska också, så det kanske släpper sen?

Men jag har även mensvärk. Så jag känner mig gnällig och tycker synd om mig själv. Det har jag dock inte tid med, jag ska gå till jobbet om ca 50 minuter.

DSC_0667Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s