Ut ur världen

Du vet den här rastlösa känslan som kommer krypandes ibland när man har varit ledig några dagar? Det är någonting som jag måste göra, men jag vet inte vad. Så känns det nu.
Det är varmt ock klibbigt i luften, balkongdörren, sovrumsfönstret och köksfönstret står öppet. Jag har plockat i ordning min garderob, jag har torkat av och plockat ordning på mitt skrivbord. Jag har läst, jag har varit på promenad med Micky, men än så länge vet jag inte alls vad det är meningen att jag ska göra idag. Vad gör du när denna känsla kommer smygande?

DSC_0628


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s