Tidsklyftan

Jag hinner nästan med allt. Jag måste bara hitta lite mer energi. Jobb, äta, sova och lite skrivande. Jag lyckades fastna i skrivandet på lunchen igår. Jag kollade på klockan och såg att jag hade 15 minuter kvar på lunchen, nästa gång jag kollade så hann jag precis tillbaka i tid. Jag trodde att jag skulle ha ca 7 minuter kvar, men nej, det hade gått en kvart. Så kan det gå när skrivprocessen är igång.

Jag har för övrigt lyckats hitta nya hem åt tre hibbar den här veckan. Och kollegan på jobbet ville också ha en. Jag får orotade skott från mamma, rotar dem och skickar vidare. Riktigt roligt! Och det är tur att folk blir sugna på att ta hand om dem, för våra fönster är som sagt fulla med blommor. När vi köper hus så ska vi ha fler och större fönster. Det har jag bestämt.

Nu ska jag sätta några skott i jord och sedan gå till jobbet. Vad ska du göra idag?

DSC_0773

För övrigt så visste jag inte att is kunde växa uppåt i frysen?


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s