En park i staden

DSC_0853

Nu har jag fixat naglarna, lagat lunch, planterat hibbar och chili. Jag och Anton vattnade balkongen. Så nu tänkte jag sätta mig på balkongen med boken en stund. Just det jag har hunnit läsa lite också. Boken dimentioner är snart utläst. Jag märker att jag försöker dra ut på mitt läsande. Varför? För att spara på boken, fast att jag har fler.

Ryggen gör fortfarande ont, så det blev inget gym idag. Musklerna behöver vila. Jag hoppas dock att solsängen på balkongen inte är för hård.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s