Mörkt motiv

Jag börjar undra vad folk kommer att tro när de läser min bok (den som jag skriver på nu). Kommer de att döma mig efter karaktärernas värderingar? Jag hoppas verkligen inte det då jag tycker att en karaktär har helt fel just nu. Jag tror att Rebecka kommer att hålla med mig. Jag är så sjukt nyfiken på att höra vad hon tycker!

Så nu ska jag gå ut med Micky, gå till jobbet och sätta mig där en stund med boken innan jag börjar.

Det blev en riktigt god frukost idag!

DSC_0831


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s