Chili Madness

Nu är jag hemma från massagen. Riktigt behövlig för min kropp. Och även massören märkte att jag är lite sned i kroppen. Jag har gått snett efter krocken så är det någon kiropraktor (om de kan göra skillnad?) i Linköping som vill göra ett bloggsamarbete så släng iväg ett mail till sofffieplopp@gmail.com

Just nu så sitter jag och målar naglarna samt en liten anteckningsbok som jag tänkte samla våra chilirecept i. Jag har en grej som jag gillar att göra med chili till kött som jag hittills förvarat i mitt huvud, men vem vet, någon gång i framtiden kanske jag har material till en kokbok?

Vad gör du en sån här lördagskväll?

DSC_0839


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s