Man är vad man heter

Några rader innan jobbet blev det, men jag upptäckte att jag tydligen har bytt namn på en karaktär. Omedvetet alltså. Hen har haft ett namn i de första kapitlen men med tiden så har hen fått ett nytt namn. Som jag för övrigt tycker bättre om så hen får fortsätta att heta det nya namnet. Hängde du med där?

Nu är det 37 handskrivna sidor kvar tills jag ska renskriva, men jag bläddrade igenom planeringen och insåg att jag har fem veckor där jag inte har planerat in vad som ska hända. Så vad händer när man går i 9an? Jag minns en del av mitt sista år på högstadiet. Vad minns du?

DSC_0139


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s