The Story of a New Name

Jag har verkligen sovit ut i natt. Jag sov elva timmar! Snacka om att jag var trött. Jag somnade runt 20.00 igår kväll och vaknade klockan 07.00 idag. Det var riktigt skönt!

Idag så ska jag till gymmet och sedan får vi se vad som händer. Förhoppningsvis så hinner jag med att skriva några rader. Jag är inte allt för långt ifrån första renskrivningen. Jag tänkte att det blir lättare om jag delar upp det och skriver rent under skrivprocessen. Blir lite mycket att skriva rent allt handskrivet på samma gång. Dock har jag fortfarande inte kommit på någon titel på boken…

Det blev inget regn igår. Just nu är det mörka moln ute, men jag tvivlar på att det kommer något regn.

DSC_0775


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s