När solen går upp

Vädret är lite svalare idag. Jag hoppas verkligen att det kommer regn! Massor med regn! Gräsmattorna utanför är bruna. Den som de la förra året är 90% död. Jag är tacksam för vattnet i kranen som jag kan vattna balkongen med. Där växer det för fullt! Chilin har börjat vänja sig vid solen, men jag skulle gärna vilja ha någon blomma som bryter av det gröna. Klematisen kommer ju att blomma senare, men det är ett tag kvar innan dess.

Om ett tag så ska jag gå en promenad med Micky och sedan gå till jobbet.

Bloggen bråkar med bilderna idag igen…


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s