Det kommer alltid en ny himmel

Jag hann verkligen inte med bloggen, gymmet eller besöka farfar igår. Skolavslutnings mys med mina småsyskon tog all tid.

Vi kollade först på när de sjöng, sedan åt vi lunch och tårta. Ja, jag fuskade. Jag skulle ha 30 sockerfria dagar, men tårta på skolavslutningen är ett måste. Dock så blev jag sjukt trött. Jag märker direkt när jag ätit socker att jag blir trött. Det sitter i idag också. Men, men efter det så åkte vi till Kärna Mosse och tittade på orkidéer. Vi hittade en hel del fina!Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s