Tre önskningar

Jag tänkte att jag skulle hinna skriva massor nu på morgonen, men när jag skriver detta så är det bara 45 minuter kvar tills jag ska röra på mig mot jobbet. Och jag har hunnit med en hel del annat. Som att vattna chilin, blogga, ta en del bilder och en hel del annat.

Tiden bara rinner iväg och jag hoppas att det fortsätter så tills klockan 17. Då ska vi på vår första husvisning! Jag är jättenyfiken!

Jag köpte en ny klänning att ha på jobbet igår

DSC_0242


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s