Av skuggor märkt

Nu så har jag suttit och lyssnat lite på Freja Lindberg och jag har bestämt mig för att en utav karaktärerna i boken jag skriver nu ska ta sin plats med pronomen hen. Och hen (i boken) har en ickebinär könsidentitet. Uttrycker jag mig okej då? Jag är inte alls uppvuxen med detta och är därför nyfiken på vad karaktären kan lära mig.

Efter att ha lyssnat på Freja så har jag en ny bild utav pronomen och dess betydelse för andra. Så känner du att du vill hjälpa mig och förklara hur det kan vara när andra inte alltid förstår att man inte vill bli påtvingad pronomen tjej/kvinna släng iväg ett mail sofffieplopp@gmail.com

DSC_0230

Jag är så tacksam för min chili! Titta så vacker!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s