Det slutna ögat

Morgontrött? Nja, jag fastnade i boken igen.

Jag har börjat läsa Dimensioner utav Sofie Berthet och den är svår att lägga ner. Så jag lyckades precis ta mig upp i lagom tid idag. Dock så hinner jag inte skriva någonting nu på morgonen. Jag ska nämligen gå till jobbet snart. Knät är mycket bättre så idag kan jag gå in.

Hur ser din lördag ut?

DSC_0221

Gin är hemma hos sig idag, men jag ville dela med mig utav den här bilden.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s