Skärvor av 1900-tal

Det blev en del skrivande igår, både på papper och inne i mitt huvud. Det blev även en vurpa över hundgrinden. Jag skyller på huvudkaraktären i boken. Han hamnade i bråk och jag blev väldigt insatt, vilket gav mig mer utav den arga känslan genom att jag ramlade. Och jag haltade iväg till gymmet, när jag kom hem var jag riktigt irriterad. Attraktionslagen i ett nötskal. Kan inte universum ignorera negativa känslor som kommer upp när jag skriver?

Jag skrapade upp knät när jag ramlade, vilket jag inte har gjort sedan jag var liten, men vad ont det gör! Det gör ju ont idag också. Jag inbillade mig att det skulle vara som ett vanligt sår och inte kännas något nämnvärt idag, men jo. Benet är en aning stelt, men det får gå att jobba ändå.

DSC_0229


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s