I sanningens namn

Idag så är jag supertrött! Det blev en morgonpromenad, men det blev ingen morgonträning som jag hade tänkt. Jag hade gärna sovit betydligt mer än vad jag lyckades med. Jag hoppas på att kaffet får mig att piggna till lite.

Jag testade faktiskt att ha i proteinpulver utan smak i kaffet idag. Helt okej, men jag tar nog hälften så mycket nästa gång. För helt smaklöst var det inte.

Tiden går visst fort idag, jag måste snart ut med Micky igen för att sedan cykla till jobbet. Och jag har inte ens hunnit dricka upp mitt kaffe än!

För övrigt så tänkte jag ta en sockerfri månad igen. Som jag gjorde förra sommaren, skillnaden nu är att jag tränar regelbundet. Och faktiskt vet hur jag ska träna. Jag tränade ben med PT-Kalle igår för första gången på tre veckor eftersom jag har varit sjuk. Ja, jag har träningsvärk. Vilket är riktigt skönt för då vet jag att det ger resultat!

DSC_0186


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s